Wereldwijd mensen bereiken met het evangelie! Doe jij mee?

Onze missie is helder: wij willen het evangelie van Jezus Christus verspreiden via TV en social media. We richten ons vooral op landen waar het moeilijk is het evangelie te vertellen (10/40 window). Zo worden programma's uitgezonden in 12 landen in West-Afrika, Bangladesh, Pakistan, Centraal-Azië, Afghanistan en zijn we in opstartfase in Japan.

Jíj kunt ons helpen het evangelie te verspreiden in deze landen. Bijvoorbeeld door te doneren aan een van onze projecten. Scroll even door naar beneden en kies een eigen project om aan te doneren.

Ook op andere manieren kun jij bijdragen aan deze missie. Bijvoorbeeld door het geven van jouw (kostbare) tijd en gebed.

Benieuwd hoe wij aan het werk gaan? Bekijk dit filmpje eens - achter de schermen bij onze partnerorganisatie in Bangladesh!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle projecten
Ravi heeft nog nooit van het Evangelie gehoord. Zorg jij dat er een filmvoorstelling in zijn dorp komt? Ravi woont in een bergdorp in Pakistan. Hij leeft net zoals 40% van de bevolking in armoede. Onderdak, voeding en scholing zijn voor hem niet vanzelfsprekend, laat staan toegang tot televisie en internet. Bovendien zijn televisieuitzendingen streng gereguleerd en christelijke inhoud is daarin verboden. Ravi krijgt het evangelie nu niet te horen. Samen kunnen wij daar verandering in brengen! Samen brengen we het evangelie naar afgelegen dorpjes in Pakistan Onze lokale partnerorganisatie reist met de motor naar afgelegen dorpen in Pakistan, zoals het dorp waar Ravi woont. Daar verzorgen we christelijke filmvoorstellingen voor kinderen. In deze films maken de kinderen kennis met Gods liefde. Een van die tekenfilms gaat over Noach. Hij bouwt in opdracht van God een ark en red daarmee zijn gezin en alle dieren.Na de film verzorgen we een zondagsschool waarbij we samen met de kinderen napraten en antwoord geven op hun vragen. We trainen lokale vrouwen om deze zondagschool te leiden. Voor mensen die de Bijbel niet kunnen lezen is een film een geweldig middel om over God te horen! 1 kinderfilmvoorstelling: 40 kinderen (en hun ouders)! Het verzorgen van 1 kinderfilmvoorstellingen kost €200,-. Hiermee financieren we onder andere het transport naar de afgelegen bergdorpen. De veldwerkers reizen per motor, vanwege het moeilijke terrein. Om de films te kunnen vertonen nemen zij een generator voor stroom, een laptop, een projector, scherm en speakers om de films te kunnen vertonen mee. Met 1 kinderfilmvoorstelling bereiken we gemiddeld 40 kinderen en hiermee ook hun broertjes, zusjes en hun ouders. Miljoenen kinderen verlangen naar een boodschap van vrede en onvoorwaardelijke liefde In 2019 willen we 15 kindervoorstellingen verzorgen in bergdorpen in Pakistan. Samen met jou kunnen we er voor zorgen dat we minimaal 600 kinderen bereiken met Gods liefde. Help je mee? Voor € 5 breng je 1 kind al het evangelie!