Zo breng jíj het evangelie!

Streefbedrag behaald
van totaal € 1.000 (109%)

Een jongetje van vijf, slapend op straat. Zijn vader en moeder hebben het te druk met ruziemaken en kijken niet naar hem om. Een ‘levend weeskind’ noemt Guy zichzelf. Toch weet hij dat hij niet alleen is, want hij hoort die stem: “Niet opgeven! Morgen is beter dan vandaag!” Door ‘toevallige’ ontmoetingen vindt Guy uiteindelijk werk en onderdak. En hij koopt een televisie…Een uitzending van  3xM en diepe, persoonlijke gesprekken met nazorg leverden hem een kostbare schat op: een Vader in de hemel. Eindelijk ontdekt Guy van wie de stem is, die hij al die jaren hoorde.

Guy woont in Ivoorkust. Een land waar gezinnen sterk onder druk staan. Er is veel huiselijk geweld, werkloosheid, armoede, kinderhandel zelfs. Daarom maakt 3xM al jaren de tv-serie ‘heartbeat’. Een dramaserie over het gezinsleven dat in 10 landen in West-Afrika wordt uitgezonden.

Ook in Bangladesh, Centraal-Azië, Pakistan en Afghanistan wordt christelijke TV gemaakt.

In deze landen is weinig hoop, weinig onderwijs, weinig mede-christenen en weinig toekomstperspectief. Weinig veranderen in veel. Dat is wat wij willen bereiken met onze christelijke tv-programma's.  

Help mee aan de oplossing!

Door samen te werken met lokale partners zijn wij in staat om het evangelie te verkondigen in televisieprogramma's over specifieke, sociale kwesties die voor de kijkers relevant kunnen zijn. Deze onderwerpen komen aan bod door middel van drama en levensverhalen.

Gemiddeld kost het € 10 om één minuut christelijke televisie uit te zenden. Hoeveel minuten neem jij voor je rekening?

In alle programma’s zit de Bijbelse boodschap van hoop, herstel en verandering.
Kijkers die te maken hebben met moeilijke situaties krijgen te zien hoe zegenrijk het kan zijn om gezonde en liefdevolle relaties te hebben. De programma's worden uitgezonden op televisie en beschikbaar gesteld op het internet. Aan het einde van elk programma staat een telefoonnummer, zodat mensen kunnen reageren en nazorg kunnen ontvangen.

Met elkaar willen we streven naar het uitzenden van 100 minuten christelijke TV. Help jij mee?

Wil je meer lezen over hoe krachtig TV kan zijn? Bekijk dan onze website eens en lees bekeringsverhalen van kijkers wereldwijd!

Lisanne van der Beek

l.vanderbeek@3xm.nl