Onze missie is helder: wij willen het evangelie van Jezus Christus verspreiden via TV en social media. We richten ons vooral op landen waar het moeilijk is het evangelie te vertellen (10/40 window). Zo worden programma's uitgezonden in 12 landen in West-Afrika, Bangladesh, Pakistan, Centraal-Azië, Afghanistan en zijn we in opstartfase in Japan.

Jíj kunt ons helpen het evangelie te verspreiden in deze landen. Bijvoorbeeld door te doneren aan een van onze projecten. Scroll even door naar beneden en kies een eigen project om aan te doneren.

Ook op andere manieren kun jij bijdragen aan deze missie. Bijvoorbeeld door het geven van jouw (kostbare) tijd en gebed.

Benieuwd hoe wij aan het werk gaan? Bekijk dit filmpje eens - achter de schermen bij onze partnerorganisatie in Bangladesh!

Lees meer
€ 4.724 opgehaald
Bereikt 236%
Ons doel € 2.000
Laatste donatie 20-11-2019 | 22:35
Anoniem Aan: Help mee om 100 vrouwen in Pakistan nazorgtraining te geven!

Over 3xM

3xM verkondigt het evangelie via TV en internet in landen waar het Woord van God niet of nauwelijks doordringt. Dit doen wij in samenwerking met lokale partners en in de vorm van dramaseries in de eigen taal en cultuur.